Radost z bezlepkové stravy : zdravé vaření bez lepku a bez mléka /

Recepty na přípravu jídel z bezlepkových a bezmléčných potravin, z obilovin, luštěnin a zeleniny. Polévky, omáčky, přílohy, pomazánky, dezerty.

Hlavní autor: Strnadelová, Vladimíra, 1959-
Další autoři: Zerzán, Jan, 1947-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Olomouc : ANAG, [2021]
Témata:
Conspectus: 613
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Sukorady

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
315200338441 333622 D 641.563 Naučná literatura Dostupné