Radost z bezlepkové stravy : zdravé vaření bez lepku a bez mléka /
Recepty na přípravu jídel z bezlepkových a bezmléčných potravin, z obilovin, luštěnin a zeleniny. Polévky, omáčky, přílohy, pomazánky, dezerty.
Hlavní autor: | Strnadelová, Vladimíra, 1959- |
---|---|
Další autoři: | Zerzán, Jan, 1947- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Olomouc :
ANAG,
[2021]
|
Témata: | |
Conspectus: | 613 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: |
Recepty na přípravu jídel z bezlepkových a bezmléčných potravin, z obilovin, luštěnin a zeleniny. Polévky, omáčky, přílohy, pomazánky, dezerty. |
---|---|
Popis jednotky: |
Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: |
335 stran : barevné ilustrace ; 22 cm |
ISBN: |
9788075543370 |